Оригиналните сценарии на любимия на всички сериал Приятели, които са били намерени

...
Оригиналните сценарии на любимия на всички сериал Приятели, които са били намерени
Коментари Харесай

“Спасени от кофа за боклук”: Продават на търг сценариите на два епизода от Приятели

О ригиналните сюжети на любимия на всички сериал  " Приятели ", които са били открити в резервоар за отпадък преди 25 години, отиват на търг. 

Феновете на хитовия сериал могат да наддават онлайн за сюжетите на два епизода, които са отдадени на сватбата на Рос и Емили и са снимани в Лондон. 

Документите за " The one with Ross's wedding part I and part II " е трябвало да бъдат унищожени, откакто епизодите са били снимани във Fountain Studios в Уембли, западно лондонско предградие, с цел да не изтече финалът. 

Season-finale 'Friends' scripts from 'The One with Ross's Wedding' are up for auction after being rescued from the trash
— Insider Entertainment (@insiderent)
Един от тогавашните чиновници обаче ги открива захвърлени в кофа за отпадък след края на фотосите и ги прибира в чекмедже. 

Те датират от 1998 година, когато основните герои на сериала пътуват до Англия, с цел да видят по какъв начин Рос, изигран от Дейвид Шуимър, се дами за годеницата си Емили, изиграна от Хелън Баксендейл, в Лондон. 

Акционерите са определили ориентировъчна цена за двата сюжета сред 600 паунда (около 760 долара) и 800 паунда (около 1020 долара). 

A long-lost Friends TV script found in a Wembley Park dustbin is up for auction.
— Brent & Kilburn Times (@bktimes)
" Благодарение на голямата световна прелест на сериала, кой знае къде може да падне чукчето ", споделя Аманда Бътлър, началник на интервенциите в аукционна къща Hansons.

" Последният епизод на " Приятели " беше излъчен преди 20 години, през 2004 година, само че то към момента се гледа и харесва от милиони ", споделя той.   

Според аукционната къща някогашният чиновник на студиото, който е работил в администрацията и избавил сюжета, в този момент е на 60 години, само че не е назван, оповестява CNN. 

Припомняйки си епизода на уеб страницата на акционерите, някогашният чиновник споделя: " Никога не съм виждал никого от актьорския състав на " Приятели ", само че си припомням, че беше безумно оживено на терен. "  

За сюжетите той прибавя: " Намерих ги в кошчето за отпадък няколко седмици след края на фотосите. Част от работата ми беше да проследявам всичко да е подредено и да не се оставят отпадъци в близост. Чудех се, какво да върша с тях, по тази причина просто ги сложих в чекмеджето на офиса си. Спомням си, че се питах на кого от актьорския състав може да са принадлежали. ” 

" Напуснах Fountain Studios през 1999 година и когато отидох да разчистя бюрото си, просто захвърлих всичко в една огромна картонена кутия ", споделя служителят.  

Two original " Friends " scripts, parts one and two of " The One With Ross's Wedding, " have quite a story of their own to tell.

After being found in a London trash can 25 years ago, the scripts are now headed to auction.
— CBS News (@CBSNews)
" Едва откакто ревизирах кутията няколко месеца по-късно, ги открих. Озоваха се в чекмеджето на нощното шкафче и от този момент са там. Съвсем умерено можех да ги изхвърля. Наскоро разчиствах дома си преди пренасяне и още веднъж се натъкнах на тях ", добавя той.  

Въпреки това служителят признава, че не е бил огромен почитател на сериала, като прибавя:

" Американският комизъм е друг от нашия. Тези сюжети заслужават да бъдат владеене на огромен почитател на " Приятели ".

Една от основните звезди на извънредно известното шоу, Матю Пери, който играеше Чандлър Бинг, умря ненадейно предходната година. Аутопсията сподели, че Пери е умрял от " остри резултати на кетамин " , напомня CNN. 

We are devastated to learn of Matthew Perry’s passing. He was a true gift to us all. Our heart goes out to his family, loved ones, and all of his fans.
— FRIENDS (@FriendsTV)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР